8 Kasım 2014 Cumartesi

GRIM TALES: COLOR OF FRIGHT CE [10/2014]

Grim Tales serisi için söylenecek çok fazla bir şey yok, devam ettikçe çizim kalitesi yükseliyor, bulmacaları çeşitleniyor, mekanları güzelleşiyor. Color of Fright'a ayrıca çizim-boyama paleti eklenmiş ve bu paletten çıkan hayvanlar oyun boyunca yardımınıza koşuyor.

Bu serinin özellikle oda çizimlerini çok beğeniyorum, görüntü almamışım oynarken ama bu oyunda da çok güzel şömineli bir oturma odası vardı mesela. Odaların bazılarındaki abajurları açıp kapatabiliyor olmak da hoşuma gitti. Aynı şekilde tek ekranda birçok farklı işlemi ardı ardına yapmayı gerektiren bulmaca bölümleri çok zevkliydi.

Koltuğunuzda oturmuş sıcak bir şeyler içerken, içiniz hafif ürpererek Grim Tales oynamak, bu güzel Kasım günlerine yakışıyor. Oynadım, sevdim, tavsiye ederim.

TÜM SERİ





5 yorum :

  1. çizimler harika gerçekten, oynamak isterim bibliocum paylaşımın için teşekkürler:) bu arada MCF'nin son oyununu da bitirdim, kesinlike bir Dire Grove değil ama fena değildi yine de bence:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Eren'cim. Fate's Carnival'i bitirdin sanırım, evet fena değildi ama resmi sitelerinde o oyun yok, çok enteresan. :))

      Sil
  2. Size göre oldukça büyüğüm ama bu tip oyunları seviyorum:) Grim Tales ne üzerinden oynanıyor? Yani indiriyor musun, satın mı alıyorsun, online mı oynanıyor? Sormadan edemedim. Facebook'ta Criminal Case'e takılıp duruyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Big Fish Games, bu oyunların resmi sitesi, oradan satın alınabiliyor. Veya biraz daha uğraşırım ama indiririm derseniz, downturk.biz e de bakabilirsiniz. Saklı obje oyunları, konsantrasyon ve kelime bilgisi için oynanabilecek, hoş bir tür bence. :)

      Sil

Burası sukûnetin hakim olduğu, tenha bir kütüphane. İçinden geçenleri fısılda ki orada olduğunu bileyim.