10 Aralık 2011 Cumartesi

EMİLY'S TRUE LOVE Premium Edition [2011]




Time Management, bileğime kastetmesi ve kalitelisinin nadir bulunması nedeniyle sık oynadığım bir tarz değil ama Emily'nin oyunlarını çok seviyorum. Emily's Tea Garden, Childhood Memories ve Holiday Season çok şirin çizimlere sahip ve bu tarzın en iyilerindendi. Ayrıca Emily'nin yer yer mizahi öğeler taşıyan romantik hikayeleri de çok eğlenceli oluyor.

Son oyun Emily's True Love, Emily'nin kafesinde başlıyor. Annesi Emily'e yıllardır sakladığı bir mektubu verince, kendisini bırakıp giden ilk gençlik aşkı Jean Paul'un gönderdiği mektubu defalarca okuyup hayallere dalan Emily, aşkının peşinden Paris'e gitmeye karar veriyor.

Oyun, Emily'nin aktarma yaptığı İspanya'daki Carmen'in Konaklama Yeri, Frencesco'nun Yemekli Vagonu, Jean Paul'un Lokantası gibi bölümlerle devam ederken her bölümde servis edilen yiyeceklerin yavaş yavaş çoğalmasıyla zorluk seviyesi artıyor. Daha karışık yemek tarifleri deniyorsunuz. Bu arada bulunduğunuz mekanı bonuslarınızla satın alacağınız yeni eşyalarla zenginleştirmeniz mümkün.

En beğendiğim yer Jean Paul'un Lokantası olduğu için tüm yükseltmelerini yaparak ekledim aşağıdaki resmi. Eflatun bahar ağaçları, panoramik Paris manzaralı terasıyla nefis bir yer burası. Konukların portrelerini çizerek onlara keyif veren entel arkadaşı da sol tarafta görebilirsiniz. Emily ve Jean Paul'un yemek yedikleri gecede mekan ayrı bir güzel görünüyor. :)

Konuklara çeşitli yemek ve tatlıları, içecekleri hızla servis ederken, bir yandan onları eğlendirmek, masaları temizlemek v.s. gibi işlerin üstesinden gelmek hoşunuza gidecekse Emily's True Love tam aradığınız oyun olabilir.



5 yorum :

  1. Uzun süredir oyun oynamak istiyorum gerçekten iyi stres attırıyor ama laptopumuz zaten ağır abi tadında takılıyor oyun kurarsam hepten ağırlaşır mı biraz rise of Nations oynasam çok güzel olurdu bu oyun da çok şeker içim açıldı

    YanıtlaSil
  2. Bu oyun çok büyük değil Deniz'cim. Yani strateji yada adventure'lar gibi ağırlaştırmayacağını tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Satın mı aldınız oyunu? Ben oynadım ama kapandı birden satın almamı istiyor :(

    YanıtlaSil
  4. Kodlarını biliyor musunuz? Ya da nereden indirdiniz oyunu? Yardım edin lütfen :)

    YanıtlaSil
  5. Şu linkten tam sürümünü bulabilirsiniz:

    http://www.downturk.net/1154514-delicious-emilys-true-love-premium-edition-1-0-0-0-te.html

    YanıtlaSil

Burası sukûnetin hakim olduğu, tenha bir kütüphane. İçinden geçenleri fısılda ki orada olduğunu bileyim.