11 Eylül 2014 Perşembe

SHARPE INVESTİGATİONS: DEATH ON THE SEINE [8/2014]


Saklı obje ve zaman planlama oyunlarında belli başlı, kaliteli birkaç oyun geliştiricisi var, onların haricindekiler ise taklitten ibaret. Ortalık oyundan yıkılıyor ama çoğu çöp maalesef. 

Artık oyuna göz attığımda bu kesin Game House dediğim çok oluyor, renkleri öyle canlı ve güzel, çizimleri son derece detaylı ve hayalgücü yüksek olunca hemen farkediliyorlar.

Game House'un çok sevdiğim serileri var: Emily, Royal Envoy ve Women's Murder Club. Sharpe Investigations : Death on the Seine, bir parça Women's Murder Club oyunlarını andırıyor diyebilirim. Ama maalesef çok çabuk bitti, ya da hızlı mı oynadım acaba? :)

Olayın bir hikaye dahilinde ilerlemesini seviyorum ama bu hikaye kısımlarına 'skip' tuşunu eklemeleri de ayrıca hoş, tabii. 

Genelde Kasım ayında yeni Mystery Case Files çıkar ama en son Fate's Carnival artık seri kendini tekrar ettiği için hayli sıkıcıydı, o sebeple yenisini bekleme hevesim kalmadı. Bu arada Paris, Seine nehri yakınlarında geçen Sharpe Investigations iyi bir alternatif oldu diyebilirim. 

Saklı obje ve zaman planlama oyunlarında sizin de böyle favorileriniz veya favori 
serileriniz var mı? Benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler.

BİBLİO



2 yorum :

  1. Süper görüntüler gerçekten... ben açıkçası çok zaman aldığı için sadece Mystery Case Files'ı takip ediyordum ama Fate's Carnival'ı oynamadım sanırım.. umarım yeni oyun sıkıcı olmaz, ben hala merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fate's Carnival yarım kaldı, bilgisayarda duruyor öyle. Biraz suyunun suyu yapmışlar. :) Ravenhearst'ı da son oyununda batırmışlardı gene oynanabilir haldeydi. Veya Dire Grove gördüğüm için mi hiçbirini beğenemiyorum bilmiyorum. Onu büyük bir zevkle, heyecanla oynamıştım.

      Sil

Burası sukûnetin hakim olduğu, tenha bir kütüphane. İçinden geçenleri fısılda ki orada olduğunu bileyim.